Kwaliteit

Alle fysiotherapeuten werkzaam bij de praktijk zijn BIG-geregistreerd, en staan in het CKR van het KNGF, en aangesloten bij de specialistische verenigingen van het KNGF (NVOF, NVMT, NVFK). Als team houden we ons scherp door ons regelmatig bij te laten scholen, actief te participeren binnen interne overlegvormen, en het elkaar geven van presentaties over de werkzaamheden. Door veel samen te werken en kennis te delen streven wij naar de meest kwalitatieve fysiotherapeutische zorgverlening.

In 2020 is de praktijk begonnen met de omschrijving van alle kwaliteitsprocessen die binnen de praktijk plaatsvinden. Hieruit zijn verschillende doelstellingen gekomen, die opgenomen zijn in het meerjarenkwaliteitsbeleid. Deze is op te vragen bij de praktijkeigenaar.

De afgelopen jaren heeft de praktijk veel tijd en energie gestoken in het standaardiseren en protocolleren van haar activiteiten. Het doel was om HKZ-gecertificeerd te worden. Met het HKZ-keurmerk kunnen organisaties en praktijken laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

Eind april heeft de praktijk een positieve audit gehad, uitgevoerd door TÜV, waarna de praktijk vanaf 5 mei 2021 voldoet de praktijk aan de eisen van HKZ. Vanaf heden is de praktijk HKZ-gecertificeerd! Een keurmerk waar hard voor is gewerkt en waar de praktijk erg trots op is!

Kwaliteit heeft de praktijk hoog in het vaandel staan, en waarderen de positieve beoordelingen van onze bezoekers. Mochten er toch punten zijn die verbetering vragen, staan we hier open voor. Mocht u een klacht hebben, staan we ook graag voor u klaar om tot een gedegen oplossing te kunnen komen. Via deze link komt u bij onze klachtenprocedure.

Om tegemoet te komen aan de zorgvraag voor de palliatieve zorg, is de praktijk aangesloten bij een ketenzorgprogramma, ZorgSaam Leiden. Dit netwerk is gericht op de behandeling van:

  • COPD
  • post COVID-19
  • Cardiovasculaire revalidatie
  • ClaudicatioNet
  • Diabetes